juni, 2019

29jun17:0020:00Evenement VoorbijBuiten Dineren als God in Frankrijk

Als God in Frankrijk

Details Evenement

 

Wil je eens wat anders?

Je kunt aanschuiven bij het TuinCafé ‘de Zoete Geest’ in Linden (NB) voor een Buitendiner. Samen met ‘de Zoete Geest’ organiseren wij
in de tuin van het Tuincafé een landelijk driegangendiner met Franse gerechten. Als een god in Frankrijk!!

Samen aan lange tafels genietend van lekker eten, goed gezelschap en heerlijk buiten zijn. Voor dit diner kun je je inschrijven met een groepje of individueel. Lekker bij ons aan tafel zitten en genieten van een heerlijke en eerlijke maaltijd en wijnen midden in een prachtige tuin met uitzicht over de Kraaijenbergse Plassen.
 

Kookplaats

Onze koks zullen voor je een lekker oorspronkelijk Frans diner serveren, bereidt in een primitieve opgebouwde Kookplaats waarbij de gerechten worden bereidt in o.a. potten, pannen en grill op vuren van hout en kolen.

 

Prijs €29,50 p.p. incl. 2 drankjes.

 
 

Lijkt dit je iets? Doe mee!

Naam Ticket

Dineren als God in Frankrijk

Koop een Ticket!

Tickets zijn niet meer te koop voor dit evenement!

TuinCafé 'de Zoete Geest'De Geest 4 5439 NJ LindenDe Zoete Geest is een heerlijke plek in het prachtige Brabantse landschap waar rust en natuur samenkomen. De oude boerderij uit 1859 is in ere hersteld en bevat diverse sfeervolle zalen voor vergaderen, vieren en workshops. Het oude bakhuis is omgetoverd tot een ouderwets gezellig café met theetuin. Van hieruit heeft u direct uitzicht op de Kraaijenbergse plassen.

Organisator

TuinCafé 'de Zoete Geest'De Zoete Geest is een heerlijke plek in het prachtige Brabantse landschap waar rust en natuur samenkomen. De oude boerderij uit 1859 is in ere hersteld en bevat diverse sfeervolle zalen voor vergaderen, vieren en workshops. Het oude bakhuis is omgetoverd tot een ouderwets gezellig café met theetuin. Van hieruit heeft u direct uitzicht op de Kraaijenbergse plassen.Natascha van der Linden & Corné Henselmans | info@zoetegeest.nl | 0640174029 De Geest 4 5439 NJ Linden

3 Opmerkingen

 • Gemma Selman

  23 juni 2019 - 15:09

  Helaas kunnen we nu niet, maar graag wil ik op de hoogte blijvwn van uw arrangementen.
  Mvg Gemma Selman

  Reageer op reactie
 • Herman en Marijke Zegers

  28 juni 2019 - 13:24

  Wij kijken er nu al naar uit. De lunches, die wij bij jullie gegeten hebben, waren perfect in orde!??

  Reageer op reactie

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

X