oktober, 2019

13okt13:0016:00Evenement VoorbijMini Workshop | Geheimen van de Dutch Oven

Workshop Geheimen van de Dutch Oven

Details Evenement

Wij zijn aanwezig met onze Workshop bij de Pluk & Oogstfeesten bij Kasteel Tongelaar. Een culinair herfstfestival boordevol educatieve activiteiten en de grootste Smaakmarkt van het Zuiden, georganiseerd door het Brabants Landschap.

Dutch Ovens bestaat er al jaren en jaren. Nu de meesten van ons dagelijks koken op en in moderne fornuizen en ovens, lijkt het alsof Dutch Oven koken meer is voor hobbyisten en kampeerders. Als je nog nooit met een Dutch Oven hebt gekookt of uit gegeten, heb je iets gemist. Het is geweldig leuk en lekker.

In deze workshop verzorgd door Michel van Outdoor Outfitter worden alle geheimen van de Dutch Oven onthult, zodat je overal je maaltijden kan bereiden met één of meerdere pannen op hout of kolen. Thuis, op de Camping, tijdens het Wild kamperen…, je eigen brood of taart bakken, stoofpot of soep maken…, alles is mogelijk!

Drie uurtjes kennismaking met de Dutch Oven, lekker genieten met het bereiden, ruiken en natuurlijk proeven van de heerlijke gerechten. We maken er samen een onvergetelijke dag van.

Naam Ticket

Mini Workshop | Geheimen van de Dutch Oven

Koop een Ticket!

Tickets zijn niet meer te koop voor dit evenement!

Kasteel TongelaarTongelaar 12, 5451 HS MillIn een uithoek van de provincie, ver van steden en verkeerswegen vandaan, is het on-Nederlands stil. Daar staat een kasteelburcht, omringd door prachtige boerderijen. Je waant je er zo op het Franse platteland.

Organisator

Stichting Brabants LandschapVan mistige heidevelden met verscholen vennen, tot een rijtje knotwilgen op het erf van boer Jan. Het Brabants Landschap beschermt en beheert de Brabantse natuur.E-mail: info@brabantslandschap.nl | Tel: 0411 - 62 27 75 Brabants Landschap, Postbus 80, 5076 ZH Haaren

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

X