september, 2019

07sep14:3020:00Evenement VoorbijWorkshop | Geheimen van de Dutch Oven

Workshop Geheimen van de Dutch Oven

Details Evenement

Dutch Ovens bestaat er al jaren en jaren. Nu de meesten van ons dagelijks koken op en in moderne fornuizen en ovens, lijkt het alsof Dutch Oven koken meer is voor hobbyisten en kampeerders. Als je nog nooit met een Dutch Oven hebt gekookt of uit gegeten, heb je iets gemist. Het is geweldig leuk en lekker.

In deze workshop verzorgd door Michel van Outdoor Outfitter worden alle geheimen van de Dutch Oven onthult, zodat je overal je maaltijden kan bereiden met één of meerdere pannen op hout of kolen. Thuis, op de Camping, tijdens het Wild kamperen…, je eigen brood of taart bakken, stoofpot of soep maken…, alles is mogelijk!

Een dagdeel lekker genieten met het bereiden, ruiken en natuurlijk proeven van de heerlijke gerechten. We maken er samen een onvergetelijke dag van.

Een drankje (2 inclusief) is aanwezig!

Tijd

(Zaterdag) 14:30 - 20:00

Locatie

MooiDingedoen

Steenovenweg 6, 4614 LA Bergen op Zoom.

Naam Ticket

Workshop | Geheimen van de Dutch Oven

Koop een Ticket!

Tickets zijn niet meer te koop voor dit evenement!

MooiDingedoenSteenovenweg 6, 4614 LA Bergen op Zoom.John Heeren is de man achter MooiDingedoen. Hij organiseert een aantal keer per jaar leuke activiteiten.

Organisator

MooieDingedoenJohn Heeren is de man achter MooiDingedoen. Hij organiseert een aantal keer per jaar leuke activiteiten.mooidingedoen@gmail.com Steenovenweg 6, 4614 LA Bergen op Zoom.

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

X