oktober, 2019

26okt14:0019:00Evenement VoorbijWorkshop OerKoken met Kruiden met Marja van Haaren

Kruidenkriebels

Details Evenement

Oerkoken is een rustgevende manier van koken met respect voor de natuur. Gebruikmakend van regionale biologische seizoens-producten en kruiden bereiden we heerlijke gerechten. Hierdoor zijn de resultaten niet alleen smakelijk maar ook erg gezond.

Op je gemak in de natuur de meest mooie kruiden verzamelen en deze boven het vuur bereiden tot 5 verrukkelijke vegetarische gerechten onder de bezielende leiding van Michel Disveld van Outdoor Outfitter en Marja van Haaren van Kruidenkriebels .

Het Koken

We maken hier gebruik van de DutchOven, een gietijzeren kookpot, afkomstig uit Amerika welke in veel gevallen gebruikt wordt bij buiten koken op open vuur en een Potjie (uitspraak: pojkie), een gietijzeren kookpot met drie poten die op een tot kooltjes geworden houtvuur wordt verhit en zijn oorsprong heeft bij de Voortrekkers (Zuid- Afrika)

Wilde kruiden leren kennen en verwerken, gezellig samen kokkerellen en vervolgens met elkaar de maaltijd nuttigen onder het genot van een kruidendrankje op een prachtige plek in de natuur.

Wat wil je nog meer?

 

Lijkt dit je iets? Doe mee!

 

Naam Ticket

Oerkoken met Kruiden

Koop een Ticket!

Tickets zijn niet meer te koop voor dit evenement!

Outdoor OutfitterHeegseveldweg 2a, 6611KR OverasseltPassie voor Avontuurlijk en Historisch Buitenkoken

Organisator

Kruidenkriebelsinfo@kruidenkriebels.nl | 06-40033595 Camping Karekiet, Erichemsekade 8, Buren

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

X