oktober, 2019

19okt14:0020:00Evenement VoorbijWorkshop Outdoor Cooking | Thema: ETEN UIT DE NATUUR

Eten uit de Natuur

Details Evenement

De natuur produceert een diversiteit van voedsel door de seizoenen heen – en dat is beter omarmd dan bestreden. Eten met de kringloop van de natuur is niet alleen beter voor de gezondheid, maar bevordert ook het evenwicht met de levensvormen van deze aarde. Wanneer we seizoens-producten kiezen, sluiten we aan bij de natuurlijke ritmes van de natuur.

Volgens wetenschappers, onderzoekers en natuurlijke gezondheidsexperts is eten met de seizoenen belangrijk, ook omdat er veel bewijs is uit onderzoek, dat voedingsstoffen in voedsel veranderen afhankelijk van in welke seizoenen ze zijn geproduceerd.

Samen met U, Michel (Outdoor Outfitter), Bart Willems en Paul Balm gaan we zelf onze producten plukken / oogsten en bereiden we leuke seizoens-gerechten. U wordt verrast met een heerlijke gevarieerde maaltijd bereid op open vuren met Potjies en DutchOvens op de prachtige locatie van Sfeer van Willems in Wijchen.

Kosten 75,00 euro p.p.
Wijn/bier 15,00 euro.

Lijkt dit je iets? Meld je aan voor deze leuke en leerzame Workshop 06 3722 9125

Tijd

(Zaterdag) 14:00 - 20:00

Locatie

Sfeer van Willems

Ploegweg 7, 6604BH Wijchen

Naam Ticket

Eten uit de Natuur

Ticket

Tickets zijn niet meer te koop voor dit evenement!

Sfeer van WillemsPloegweg 7, 6604BH Wijchen

Sfeer van Willems

Sfeer van Willems is een duurzame groente- en fruittuin van één hectare groot aan de noordoostelijke rand van Wijchen gelegen. Wij richten ons op de consument die waarde hecht aan duurzaam en gezond geproduceerd voedsel. In ruil voor een abonnement maken wij onze klanten ‘oogstgenoot’. Onze klanten oogsten zelf hun groenten en fruit op ons land. Hierdoor beschikken oogstgenoten tijdens het seizoen over verse seizoensgroenten en- fruit

Organisator

Sfeer van Willems Wijchen

Sfeer van Willems Wijchen

Sfeer van Willems Wijchen is een duurzame groente- en fruittuin van één hectare groot aan de noordoostelijke rand van Wijchen gelegen. Wij richten ons op de consument die waarde hecht aan duurzaam en gezond geproduceerd voedsel. In ruil voor een abonnement maken wij onze klanten ‘oogstgenoot’. Onze klanten oogsten zelf hun groenten en fruit op ons land. Hierdoor beschikken oogstgenoten tijdens het seizoen over verse seizoensgroenten en- fruit.Tel: 06 372 291 25 | E-mail: sfeervanwillems@gmail.com Ploegweg 7, 6604BH Wijchen

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

X