maart, 2019

23mar14:0020:00Workshop Outdoor Cooking | Thema: VEGETARISCH

Vegetarisch Buitenkoken

Details Evenement

We willen steeds minder vlees eten. Het is niet alleen goed voor onze eigen gezondheid, maar ook voor de planeet om een meer plant-georiënteerd dieet te volgen. Maar hoe kook je nou lekker en gezond buiten?

Samen met U, Michel (Outdoor Outfitter), Bart Willems en Paul Balm bereiden we leuke vegetarische gerechten. U wordt verrast met een heerlijke gevarieerde maaltijd bereid op open vuren met Potjies en DutchOvens op de prachtige locatie van Sfeer van Willems in Wijchen.

We sluiten af met een dessert van chocolade, bereidt in de Dutchoven. Dit alles gecombineerd met eventueel bijpassende wijnen.

Kosten 75,00 euro p.p.
Wijn/bier 15,00 euro.

Opgeven voor deze workshop: 06 3722 9125

Tijd

(Zaterdag) 14:00 - 20:00

Locatie

Sfeer van Willems

Ploegweg 7, 6604BH Wijchen

Organisator

Sfeer van Willems Wijchen

Sfeer van Willems Wijchen

Sfeer van Willems Wijchen is een duurzame groente- en fruittuin van één hectare groot aan de noordoostelijke rand van Wijchen gelegen. Wij richten ons op de consument die waarde hecht aan duurzaam en gezond geproduceerd voedsel. In ruil voor een abonnement maken wij onze klanten ‘oogstgenoot’. Onze klanten oogsten zelf hun groenten en fruit op ons land. Hierdoor beschikken oogstgenoten tijdens het seizoen over verse seizoensgroenten en- fruit.Tel: 06 372 291 25 | E-mail: sfeervanwillems@gmail.com Ploegweg 7, 6604BH Wijchen

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

X