februari, 2019

02feb14:0020:00Workshop Outdoor Cooking | Thema: WILD

Workshop Outdoor Cooking | Thema: WILD

Details Evenement

Wildgerechten kook je in het najaar en vroege winter. Het jachtseizoen opent in oktober en duurt tot februari. Tijd dus voor prachtige recepten met wild zoals hert, wild zwijn, eend. Maar ook tijd voor paddenstoelen en pompoen. We gaan genieten van het najaar met verrassende voorgerechten en heerlijke stoofpotjes.

Samen met U, Michel (Outdoor Outfitter), Bart en Paul bereiden gerechten met Wild. U wordt verrast met een heerlijk menu bereid op open vuren met Potjies, DutchOvens en BBQ.

We sluiten af met desserts van chocolade met rood fruit. Dit alles gecombineerd met bijpassende wijnen.

Kosten 75,00 euro p.p.
Wijn/bier 15,00 euro.

Opgeven voor deze workshop: 06 3722 9125

Tijd

(Zaterdag) 14:00 - 20:00

Locatie

Sfeer van Willems

Ploegweg 7, 6604BH Wijchen

Organisator

Sfeer van Willems Wijchen

Sfeer van Willems Wijchen

Sfeer van Willems Wijchen is een duurzame groente- en fruittuin van één hectare groot aan de noordoostelijke rand van Wijchen gelegen. Wij richten ons op de consument die waarde hecht aan duurzaam en gezond geproduceerd voedsel. In ruil voor een abonnement maken wij onze klanten ‘oogstgenoot’. Onze klanten oogsten zelf hun groenten en fruit op ons land. Hierdoor beschikken oogstgenoten tijdens het seizoen over verse seizoensgroenten en- fruit.Tel: 06 372 291 25 | E-mail: sfeervanwillems@gmail.com Ploegweg 7, 6604BH Wijchen

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

X