Workshop Outdoor Cooking | Thema: WILD
02feb14:0020:00Workshop Outdoor Cooking | Thema: WILD
Details Evenement
Wildgerechten kook je in het najaar en vroege winter. Het jachtseizoen opent in oktober en duurt tot februari. Tijd dus voor prachtige recepten met wild zoals hert, wild zwijn, eend.
Details Evenement
Wildgerechten kook je in het najaar en vroege winter. Het jachtseizoen opent in oktober en duurt tot februari. Tijd dus voor prachtige recepten met wild zoals hert, wild zwijn, eend. Maar ook tijd voor paddenstoelen en pompoen. We gaan genieten van het najaar met verrassende voorgerechten en heerlijke stoofpotjes.
Samen met U, Michel (Outdoor Outfitter), Bart en Paul bereiden gerechten met Wild. U wordt verrast met een heerlijk menu bereid op open vuren met Potjies, DutchOvens en BBQ.
We sluiten af met desserts van chocolade met rood fruit. Dit alles gecombineerd met bijpassende wijnen.
Kosten 75,00 euro p.p.
Wijn/bier 15,00 euro.
Opgeven voor deze workshop: 06 3722 9125
Tijd
(Zaterdag) 14:00 - 20:00(GMT+00:00)
Locatie
Sfeer van Willems
Ploegweg 7, 6604BH Wijchen
Laat een antwoord achter