Het Basisteam van Outdoor Outfitter
Samen meer dan 60 jaar ervaring in het Buitenkoken op houtvuur met gebruik
van verse hele seizoensproducten van biologische oorsprong.


Willem ter Steeg – Oprichter & Oerkok
Oprichter van OUTDOOR OUTFITTER en auteur van het boek ‘Oerkoken, terug naar de vuurplaats’.
Via Amerika en Zuid-Afrika heeft Willem ter Steeg oorspronkelijk Achterhoekse kookmaterialen weer terug gehaald naar Nederland. Deze ambachtsman weet alles van gietijzeren potten, maar ook van vuur maken, het uitbenen van geiten, koken met de seizoenen en streekproducten en niks verspillen. Kortom: Oerkoken.


Michel Disveld – Eigenaar & Buitenkok
Eigenaar OUTDOOR OUTFITTER.
Tijdens zijn reizen wereldwijd, bleek dat Michel veelal in de primitievere keukens te vinden was. Ook de Europese historische keuken wekte zijn nieuwsgierigheid. Nieuwsgierigheid werd passie!
In 2012 is hij ‘de BuitenTuin’ gestart. Een webshop in buitenkook-artikelen. Daarnaast is hij samen met Chefkok Charles de Louw op veler verzoek Workshops gaan geven. Pas in 2015 is Michel in contact gekomen met Willem ter Steeg. Deze klik zorgde ervoor dat Willem Outdoor Outfitter heeft overgedragen aan Michel.


Charles de Louw – Chefkok & Docent
Kenner en groot liefhebber van buitenkoken en pure smaken. Docent kooktechniek en ruim 20 jaar ervaring als chefkok.
Na 25 jaar expertise te hebben opgebouwd in sterren restaurants, waarin hij diverse functies heeft uitgevoerd van chef kok, heeft hij zich laten omscholen tot docent consumptieve technieken in de 2-de graad in Eindhoven aan de Fontys Hogescholen.